понеділок, 29 січня 2024 р.

Герої Крут-наша слава,наша історія

 29 січня ми вшановуємо безсмертний подвиг Героїв Крут. Група студентів та учнів київських навчальних закладів безстрашно стала на захист Української державності. Юнаки зі зброєю в руках хоробро протистояли кількатисячній орді більшовиків,щоб вберегти незалежність новоствореної Української Народної Республіки. Їх подвиг став беззаперечним прикладом патріотизму, жертовності і мужності,яким ми пишаємося донині.

Історія доводить,що саме освічена молодь стоїть в авангарді захисту незалежності і суверенності України.Сучасні українські студенти були першими,хто постали проти тиранії і почали боротися за європейське майбутнє нашої держави під час Революції Гідності.
В День Героїв Крут,ми вшановуємо пам'ять та дякуємо нашим полеглим пращурам, новітнім героям,які пожертвували собою для свободи та незалежності теперішньої України.
Окремо,в цей день хочеться висловити свою безмежну вдячність та повагу українським військовослужбовцям, добровольцям, волонтерам та кожному, хто робить свій внесок для збереження територіальної цілісності нашої держави.




Немає коментарів:

Дописати коментар